"O" oplæring - BizarSM

Go to content

Main menu:

"O" oplæring

"O" i kælderen

De fleste der beskæftiger sig med SM har læst "O's" historie, nogle leger med temaet "on and of", andre tager den til sig og gør det til en naturlig ting i dagligdagen og gør det til en livsstil der er svær at forstå for omverden. Andre tager udgangspunkt i Gor's univers. Her har du to "tosser" med hver sin indgang, der prøver at gå længere end de fleste tør drømme om. Vi prøver at smelte "O's" og Gor's universer sammen og sætte vores vidt forskellige lyster ind i en fælles ramme. Vi prøver et gøre lidt mere end at sætte tingene sammen, vi prøver at realisere det som andre ikke tør i virkeligheden og vi prøver at bruge vores samlede erfaringer, til at udleve de virkelig grænseoverskridende og både fysisk og psykisk farlige ting. Herunder elementer fra "O's" og Gor's universer, hvor der leges med krop og sind på en gang.

Vi vil implementere en del af "O's historie" i en seance der går længere end det normalt vil gøre. I får her uddraget fra bogen:


Hun var i et rundt og hvælvet værelse, meget lille og meget lavt. Væggene og hvælvingen var af mursten uden noget pudslag, man så fugerne. Kæden, der var sat fast i hendes halsbånd, sad på væggen i en øsken, der sad i en meters højde over for døren og kun levnede hende mulighed for at tage to skridt i hver retning. Der var hverken seng eller noget, der lignede en seng, heller intet tæppe, og kun tre eller fire puder, ligesom marokkanske puder, men uden for hendes rækkevidde og ikke bestemt for hende. Derimod var der inden for hendes rækkevidde og bestemt for hende, i en niche, hvorfra den eneste smule lys kom, en træbakke med vand, frugt og brød.

Varmen fra radiatorerne, der var indfældet i væggene og dannede en slags brændende fodliste hele vejen rundt, var dog ikke tilstrækkelig til at fortrænge den lugt af mudder og jord, som findes i gamle fængsler, slotte og ubeboede tårne. I dette varme, lydløse halvmørke, mistede O hurtigt fornemmelsen af tid. Der var hverken dag eller nat her, lyset blev aldrig slukket. Pierre eller en anden tjener, det var ligegyldigt hvem, satte vand, frugt og brød på bakken igen, når der ikke var mere og førte hende til badning i en nærliggende kælder.

Hun så aldrig de mænd, der kom ind, fordi der altid først kom en tjener og gav hende bind for øjnene og ikke fjernede det før de var gået. Hun mistede også fornemmelsen af disse gæster, af deres antal, og hverken hendes blide hænder, der kærtegnede i blinde, eller hendes læber kunne finde ud af, hvem de berørte. Undertiden var der flere, oftest kom de dog en ad gangen, men hver gang blev hun tvunget i knæ og pisket, før man nærmede sig hende, men ansigtet mod væggen og med ringen fra halsbåndet fæstnet til den samme øsken, som kæden var fæstnet til. Hun lagde sine håndflader mod væggen og sit ansigt mod bagsiden af hænderne for ikke at få det kradset, men hun skrabede sine knæ og sine bryster imod den.

Hun huskede heller ikke antallet af mishandlinger eller de skrig, som hvælvingen kvalte. Hun ventede.

Pludselig holdt tiden op med at stå stille. Midt i hendes bedøvede fløjlssorte nat blev hendes kæde lukket op. Hun havde ventet omkring 3 måneder, omkring 3 dage eller 10 dage eller 10 år. Hun mærkede, at hun blev indhyllet i et stykke stof, grebet om skulderen og under knæhaserne, følte at hun blev løftet og båret bort.

Hun befandt sig igen i sin celle under sit sorte skindtæppe, det var først på eftermiddagen, hun havde åbne øjne, hun havde frie hænder, og der sad René ved siden af hende, strøg hende over håret. – Du skal klæde dig på igen, vi tager af sted, sagde han.


Noget af det er en gammel drøm for hende, noget af det er noget han har praktiseret med held tidligere. Vi er indstillet på at det ikke skal være "et game" eller en "ordinær seance", men at det skal være så virkeligt som muligt. Ingen sikkerheds ord, ingen nemme veje ud, når først kulissen er sat, så fanger bordet. og en slave bliver pisket så det synger og efterfølgende gennempulet om og om igen til hun er sanseløs. Og ja vi taler om hård gangbanging, hvis du skulle være i tvivl ;-)

Hvis det er noget for dig, så send en mail til ham for at komme på en liste over interesserede.
 
Back to content | Back to main menu