H V E M . E R . V I - BizarSM

Go to content

Main menu:

H V E M . E R . V I

Slavetøs med herre

Denne hjemmeside er blevet til efter rigtig mange timers arbejde og rigtig mange seriøse diskussioner, hvor følelser og lyster er blevet holdt op mod hinanden og justeret og afpudset.

Vi er begge meget seriøse SM-folk og har begge mange års erfaringer fra prostitutionsbranchen fra inden, vi lærte hinanden at kende, og vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at kunne drage nytte af det som det har lært os.

Susan: Jeg har fået mange af sine første erfaringer i SMil eller på SISC-lejr ved at se andre gøre noget (f.eks. fist-fucking, bastonade, trampling), vise interesse for det og spørge ind til det overfor dem, der havde stor erfaring med det og så få en første introduktion til det. Enten som tilskuer eller som modtager. Den slags er altid nemmest at komme til, når man er kvinde.

Sir John: Jeg har fået de fleste af mine erfaringer fra et 24/7 forhold gennem 34 år og selvfølgelig også fra SMil.

Susan: Det er meget sjældent, der er den samme åbenhed og gæstfrihed overfor at vise uerfarne mænd de forskellige tricks, selv om man i forskellige sammenhæng kan være heldig at deltage i mere overordnet undervisning, men her går det for det meste på teori og ikke anskuelsesundervisning. Således har både jeg og Sir John undervist og holdt foredrag / shows om BDSM tidligere både i SMil og i en bredere offentlighed, men pudsigt nok aldrig samtidig.

Min erfaring er  fra såvel massagebranchen som at søge / have husvenner. Min erfaringen er, at der ved en førstegangs kontakt var langt større succes med kunder end med husvenner. Privat kontakt rummer så mange elementer ud over det seksuelle, så der bliver brugt rigtig meget tid på at føle hinanden på tænderne menneskeligt "vil han nu respekterer mig bagefter, hvis" - så meget ofte kan der gå timevis med snak og nogle gange bliver det kun ved snakken, for der mangler "gnisten", der skal få handlingerne til at gå i gang.

Sir John: Min erfaring med branchen er fra escort sammen med "Mona" og jeg har rigtig dårlige erfaringer med husvenner, findes der ingen seriøse mænd i Danmark længere?

Susan: Med kunder, der havde fulgt mig og havde læst mine artikler, var der meget ofte "hole in one" allerede ved første kontakt, især hvis han vidste præcis, hvorfor det lige var mig, han opsøgte. Med husvenner skulle det ofte frem til 3-6 aftale, før
hæmningerne blev lagt og udfoldelserne blev rigtig gode / fantastiske og som de fleste vil vide, så droppes kontakten ved privat sex ofte inden første møde eller efter første forkrampede forsøg.

Sir John: Kunderne havde en klar tendens til at bestille mere, end de kunne klare at opleve. Hvorfor bestille hård slavetøs hvis man ikke engang er til tre klap i røven med flad hånd?

Susan: Selv når privat kontakt lykkes bliver det seksuelle ikke diskuteret grundigt nok til helt at få afklaret grænseområder og fælles interesser på forhånd, især hvis de fælles lyster går på at komme ud i grænselandet, hvor de spændende ting kan ske, men hvor man også skal træde med så stor varsomhed, som gik man på glasskår.

At købe sig til sex kan på mange måder være en rigtig god måde at få afprøvet lyster, tanker og ideer, der rumsterer i ens sind på en god måde med en eller flere andre, der har erfaring indenfor området og villigt går ind i noget, som man ellers kan have svært ved at finde en privat partner til.

Specielt når det drejer sig om at få erfaringer med de mere avancerede ting, der kan være potentielt farlige fysiske eller psykisk (eller begge dele), er det virkelig rart at få råd og vejledning af en, der kender til tingene, så man føler sig "klædt på" til selv at kaste sig ud i det uden nagende usikkerhedsfølelser bagefter. Sammen kan vi give dig oplæring i at slippe dit potentiale løs, det lærer man ikke ved en enkelt seance eller to, men vi kan vise dig veje, der gør det muligt at komme længere end du troede det var muligt.

Der er for kunden en stor ansvarsfralæggelse i forhold til alt det med, om han nu risikerer, at hun skaber problemer for en bagefter, hvis han nu er gift... og man slipper for al den besværlige snak, der i forhold til kvinden i det væsentlige handler om: "Vil du stadig respektere mig bagefter, hvis jeg gør det, vi begge har lyst til?"

Sir John: Kvinder der giver problemer er der særdeles effektive midler imod, hvis du står over for at skulle giftes så har vi et helt specielt kursus til dig. Det indeholder ganske vist intet om håndtering af svigermor, men det vil bringe en kvinde på knæ med sikkerhed.

Susan: Jeg siger kun ja til noget, jeg helt sikkert ved, jeg kan levere og så føler jeg mig "dejligt" forpligtet af det bagefter, så jeg allerede er mentalt  forberedt på at gå længst muligt indenfor det aftalte, når seancen starter. Det er en stor forskel i forhold til en, der først skal overtales og dernæst varmes forsigtigt op.

Sir John: Hun siger ja til hvad som helst, det gør jeg ikke, jeg tænker når hun har slået fissen til.

Susan: Når det drejer sig om "Slavetøs Med Herre" er vi inde på et felt, hvor vi er et par, der synes, det er spændende at jeg virkelig føler mig udnyttet som en "slaveluder". Det er faktisk en gammel drøm jeg har haft, siden jeg gik ind i massage branchen, men jeg har ikke rigtigt haft muligheden for at leve den ud før nu. At have kunder giver både mig en mulighed for at få den side opfyldt, ligesom det bringer en stor "usikkerheds-generator" ind i ligningen, fordi alt pludseligt kan ske anderledes end det plejer, fordi alt der sker, er påvirket af, hvilke lyster og drømme du kommer med. Og vi får mulighed for at afprøve noget, der også for os er grænseområder og uprøvet land, hvilket for os er en stor del af drivkraften i dette. Du kan være sikker på at få en god seance med en intensitet og dybde, du meget sjældent ville kunne opleve ellers.

Sir John: Kort sagt skub til hende på en ny måde og få hende til at koge over.

Susan: For at det kan lade sig gøre, er det vigtigt, at vi finder ud af, hvad du har lyst til det kan både handle om de rent "tekniske" seksuelle ting, som det kan være, hvad du ønsker at opleve ved at have en slavetøs under behandling. For selv om der er mange muligheder, så kan ikke alt lade sig gøre samtidig, og skal det være en rigtig langvarig behandling, skal den bygges langsomt op, så at jeg kan klare det og ikke går død for energi for tidligt. For der er ikke noget ved at lege med en slaskedukke, hvis det er en levende lolita dukke, man har lyst til.

Sir John: Sagt på normalt dansk, hvis du vil gøre 30 ting inden for en time, så kan det ikke lade sig gøre i praksis.

Susan: Så hvor mange tror, det er en begrænsning, at en herre er med i gamet, er det her lige modsat. Han ønsker også, at jeg bliver udnyttet mest muligt, men på den gode måde, hvor vi alle er glade og tilfredse bagefter og han ved, hvordan man nemmest kan "pine" / "forføre" mig ud i at blive et liderligt sexdyr, der tigger og beder om mere af det, sadisterne allerede gør. Er du i tvivl om rigtigheden af dette, kan du jo bare se denne lille video.

Sir John: Den største begrænsning er inden i hovedet på hende, jeg er til at snakke med.

Susan: Som du kan se af de efterfølgende sider er blid gangbang nyt for mig, så selv indenfor det blide, er der grænseområder der kan udforskes, men jeg har i årevis tændt på tanken om at blive udsat for SM-powerplay, en blanding af seksuelt misbrug, magtanvendelse og smerteleg, hvor der er flere sadister om mig, så jeg bliver totalt udmattet og "besejret" af mændenes pikke!

Sir John: Hvisker gangrape ;-) Tror ikke at hun hørte det ;-)
 
Back to content | Back to main menu